This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Kinderdag verblijf Skar de Tovertuin

Zoekt u deskundige en plezierige kinderopvang? Wilt u uw kind met een gerust hart achterlaten terwijl u bijvoorbeeld werkt of studeert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Tovertuin is een kinderdagverblijf gevestigd in het Bastiongebouw aan de Ernest Hemingwaystraat 2 te Arnhem. De Tovertuin heeft de beschikking over een buitenruimte waar de kinderen onder toeziend oog van onze begeleidsters heerlijk kunnen buitenspelen.

Er wordt gewerkt met twee basisgroepen van 0 – 4 jaar en een peuteractiviteitengroep. Het dagprogramma is afgestemd op kinderen in de diverse leeftijdgroepen. De baby’s worden, voorzover het in hun ritme past, ook betrokken bij het groepsproces.

Wij kunnen u veel vertellen. Maar sfeer proeven op de locatie is nog beter. Maak vrijblijvend een afspraak. We hopen u te mogen begroeten!