This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Hoe maken wij jouw virtuele tour?

Nadat wij een afspraak hebben gemaakt gaat het snel. Onze Google Trusted fotograaf maakt enkele opnames aan de buitenzijde van het pand en begint dan de routing van het bedrijf te volgen. Om de 3 meter zal er een 360 graden foto worden gemaakt net zolang dat hij elke hoek van het bedrijf heeft vastgelegd. Het ideale scenario is dat er geen klanten/personeel in het bedrijf rondloopt, althans niet tijdens het maken van de panorama’s. Wij kunnen eventueel voor- of na sluitingstijd of zelfs in de weekenden komen fotograferen.

Nadat de Google-fotograaf de beelden heeft verwerkt gaat reclamebureau Maakmeesters ermee aan de slag om de foto’s zo optimaal mogelijk te maken. Zijn wij tevreden over het resultaat zorgen wij ervoor dat deze foto’s in een virtuele tour op jouw Google bedrijvenpagina word gepubliceerd. Google beoordeeld de kwaliteit van de tour en geeft na maximaal 72 uur haar akkoord.

Hoeveel foto’s zijn er in mijn bedrijf nodig?

Google verplicht ons om 3 ‘begin-foto’s te maken. 2 foto’s aan de buitenzijde van het pand en 1 gelijk na de ingang. Na de 3e foto maakt onze Google Trusted Fotograaf om de 3-4 meter een panorma-foto. Net zolang dat de ruimte helemaal verbonden is.

Staat er een wand, paal of obstakel midden in de ruimte zullen wij meerdere beelden moeten maken. In voorbeeld 1 zie je dat er 5 foto’s gemaakt zijn, zo val je binnen de 100 vierkante meter en ben je voor 179,- voorzien van een virtuele tour. Voorbeeld 2 is een ruimte van ongeveer 250 vierkante meter met 11 panoramafoto’s. Hiervoor ben je maar 249,- kwijt.

Foto-routing-5-panos
Foto-routing-11-panos

Open je deuren, laat zien wat je in huis hebt!

Ben jij overtuigd van de meerwaarde van zo’n virtuele tour? Maak dan een afspraak.